Två kvinnor samatalr och ler

Chef

Chefscoaching

Är du ny som chef och upplever att du behöver en utomstående part som stöd? Eller har du varit chef och ledare under en tid och nu känner att det är dags att utvecklas i din roll?

Chefscoaching är för dig som vill utvecklas och bli en bättre ledare. Jag hjälper dig att bli en ledare som kan lyssna, inspirera och skapa engagemang. Coaching är en metod för personlig och professionell utveckling, för dig vill göra det mesta av din talang, kunskap och potential. Målet är att du ska kunna motivera dina medarbetare, öka prestation och uppnå egna och gemensamma mål.

Oavsett längd på programmet börjar processen med att vi kartlägger ditt nuläge, dina styrkor, svagheter, ambitioner och prioriteringar. Tillsammans sätter vi mål och delmål, hittar lösningar och gör en plan för hur du ska nå målen. Det är du som är den drivande parten under programmet och jag fungerar som ett bollplank som lotsar dig fram i din utvecklingsprocess. Du bestämmer innehållet och sätter målen för vad du vill uppnå, mitt uppdrag är att få dig att utmana dina rädslor, se möjligheter istället för hinder och samla ihop alla idéer till konkreta handlingar så att du tar dig framåt.

Två personer samtalar

Välkommen att kontakta mig!

Programmet omfattas av 5, 8 eller 12 möten på telefon eller e-möte.