Söker du styrkan och passionen för att utvecklas i din karriär eller med ditt företag?

Då behöver du en rådgivare och mentor!

Chef

Chefscoaching

Är du nu som chef och upplever att du behöver en utomstående part som stöd? Eller har du varit chef och ledare under en tid och nu känner att det är dags att utvecklas i din roll?

Chefscoaching är för dig som vill utvecklas och bli en bättre ledare.

Jag hjälper dig att bli en ledare som kan lyssna, inspirera och skapa engagemang. Coaching är en metod för personlig och professionell utveckling, för dig vill göra det mesta av din talang, kunskap och potential. Målet är att du ska kunna motivera dina medarbetare, öka prestation och uppnå egna och gemensamma mål.

Oavsett längd på programmet börjar processen med att vi kartlägger ditt nuläge, dina styrkor, svagheter, ambitioner och prioriteringar. Tillsammans sätter vi mål och delmål, hittar lösningar och gör en plan för hur du ska nå målen. Det är du som är den drivande parten under programmet och jag fungerar som ett bollplank som lotsar dig fram i din utvecklingsprocess. Du bestämmer innehållet och sätter målen för vad du vill uppnå, mitt uppdrag är att få dig att utmana dina rädslor, se möjligheter istället för hinder och samla ihop alla idéer till konkreta handlingar så att du tar dig framåt.

illustrationer över kugghjul

Vill du få tydligare självbild och självinsikt finns många bra validerade tester att göra. Jag är certifierad och kan erbjuda både personlighetstest och ett kognitivt kapacitetstest. Personlighetstestet visar på dina personliga egenskaper, styrkor och svagheter, medan det kognitiva testet visar på din potential att prestera i en specifik roll. Efter att du har gjort testet ingår en muntlig återkoppling där vi diskuterar ditt resultat. Testerna kan köpas separat men kan med fördel ingå i detta program.

Programmet innehåller rådgivning i form av personliga möten. Välj mellan, 5, 8 och 12 möten. via telefon eller e-möte och har kontakt via mail mellan mötena om behov uppstår.