Söker du styrkan och passionen för att utvecklas i din karriär eller med ditt företag?

Då behöver du en rådgivare och mentor!

Medarbetare

Outplacement/karriärrådgivning

Förändringar är i dagens arbetsliv mer eller mindre konstanta. I denna tid av ständig rörelse och förändring behöver vi även anpassa våra organisationer för att hänga med och vara fortsatt konkurrenskraftiga. Ibland vill, eller tom måste, vi förändra vår organisation. Kanske vill ni ge medarbetare möjlighet att utvecklas internt, ibland måste man till och med låta vissa medarbetare lämna bolaget. Det är helt enkelt dags att gå skilda vägar. Då kan ett outplacementprogram eller karriärrådgivning vara rätt väg att gå för att ge dina medarbetare ett proffsigt avslut och eller väg vidare.

I karriärrådgivning fungerar jag som generatorer i processen och hjälper medarbetarna att fokusera framåt och gå vidare till sitt nästa steg i karriären.

Exempel på nya utmaningar:

  • Hitta ett nytt arbete internt och/eller externt
  • Utvecklas i befintlig roll
  • Start av egen verksamhet
  • Studier

Jag hjälper era medarbetare att identifiera sina nyckelkompetenser, styrkor och drivkrafter för att kunna ta ett nytt steg i arbetslivet. Jag har lång erfarenhet av individuell coachning, vägledning och rådgivning från många olika branscher och positioner. 

Jag arbetar med att tydliggöra självbilden, öka självförtroendet och motivation. Din medarbetare får rätt förutsättningar och skapa konkurrenskraftiga ansökningar till rätt roller som leder till intervjuer.

Programmet innehåller rådgivning i form av personliga möten. Välj mellan, 5, 8 och 12 möten. via telefon eller e-möte och har kontakt via mail mellan mötena om behov uppstår. Programmet innefattar 5, 10 eller 15 personliga möten.

illustrationer över kugghjul

Vill du få tydligare självbild och självinsikt finns många bra validerade tester att göra. Jag är certifierad och kan erbjuda både personlighetstest och ett kognitivt kapacitetstest. Personlighetstestet visar på dina personliga egenskaper, styrkor och svagheter, medan det kognitiva testet visar på din potential att prestera i en specifik roll. Efter att du har gjort testet ingår en muntlig återkoppling där vi diskuterar ditt resultat. Testerna kan köpas separat men kan med fördel ingå i detta program.