Söker du styrkan och passionen för att utvecklas i din karriär eller med ditt företag?

Då behöver du en rådgivare och mentor!

Privatperson

LIVS & KARRIÄRCOACHING

  • Funderar du på att byta jobb/karriär men vet inte till vad?
  • Vill du utvecklas internt i bolaget?
  • Står du just nu utan arbete och vill ha hjälp att hitta RÄTT arbete?
  • Du vet vad du vill men inte hur du ska gåt till väga?
  • Vill du börja studera?
  • Drömmer du om att starta eget?
  • Har du börjat tappa självförtroende, motivation och arbetsglädje?
  • Har du ett specifikt dilemma, utmaning eller hinder som du behöver bemästra för att komma vidare i karriären?
  • Söker du en bättre balans mellan arbete och privatliv?

Jag hjälper dig att finna din väg i karriären och livet. Jag hittar inte jobb åt dig men karriärrådgivning syftar till att identifiera vad du vill, vad du kan och vad du behöver. Allt från att förstå dina styrkor, drivkrafter och värderingar till CV, LinkedIn, smarta sökvägar, intervjuträning och en konkret och realistisk handlingsplan.

illustrationer över kugghjul

Vill du få tydligare självbild och självinsikt finns många bra validerade tester att göra. Jag är certifierad och kan erbjuda både personlighetstest och ett kognitivt kapacitetstest. Personlighetstestet visar på dina personliga egenskaper, styrkor och svagheter, medan det kognitiva testet visar på din potential att prestera i en specifik roll. Efter att du har gjort testet ingår en muntlig återkoppling där vi diskuterar ditt resultat. Testerna kan köpas separat men kan med fördel ingå i detta program.

Börja med att boka ett kostnadsfritt samtal med mig! Utifrån din situation och behov diskuterar vi sen fram rätt upplägg för dig.


COACHING – FÖR INDIVIDUELL UTVECKLING

Individuell coaching är till för dig som vill utvecklas och söker förändring. Du väljer själv område, privat eller arbetet. Det kan vara ett specifikt mål du vill nå eller något du vill förändra.

Coaching handlar om att utgå från nuläget och fokusera på vad du vill framåt. Coaching är ett effektivt sätt att nå sina mål samtidigt som det stärker din självinsikt, självförtroende och självkänsla.

Tillsammans med din mig diskuterar, analyserar och reflekterar du för att hitta dina egna lösningar utifrån dina unika behov.

Individuell coaching bokas i en serie om 3 – 10 samtal och är en timme per samtal. Börja med att boka ett kostnadsfritt samtal med mig! Utifrån din situation och behov diskuterar vi sen fram rätt upplägg för dig.

illustrationer över kugghjul